Gå til hovedinnhold

MDG straff

Mye festlig er skrevet på MDGs bekostning, og det med rette. At partiet vedtar forbud mot det største problemet vårt. som samtidig er vårt største aktivum er ikke politikk. Det er straff. MDG er amatørpolitikere, amatørforskere, amatørpedagoger, amatørpsykologer m.m.m.
Å drive politikk er å forandre. Politikk er å skifte vekt for å finne balanse.
MDG ser ikke løsningene. Samarbeid med bedriftene for å løse transportproblemene! Det er enklere enn man skulle tro. Vi trenger ikke flere el-biler for å løse problemer.

Bl. a. vil MDG flytte overflødige oljearbeidere inn i oljeavhengige næringer som landbruk og transport. Det er uverdig at slike parti finnes. Vi kan jo tvangsflytte MDG partimedlemmer inn i andre parti. Kanskje noen i MDG dominerer partiet ved hjelp av straff og dermed ønsker å være den onde straffe-eksekutøren på nasjonalt plan. Da er vi tjent med å stemme på andre parti.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…