Absolutt null

Norge har hatt et godt selvbilde pga vannkraften. Vi er rene. Dette er ikke nok for miljøpartiene som MDG. De vil rense samvittigheten sin helt til nulls. Metoden er å diktere og å forby det som truer selvbildets renhet.
Alle biler skal drives av el-kraft og alle forbrenningsmotorer skal vekk. Målet er et nullutslipp som tar oppmerksomheten vår bort fra viktigere økoarbeid. En hybrid bilpark er godt nok for naturen. Vi har annen forurensing å bearbeide. Avsindig høyt vareforbruk, transportforbruk, krigsforbruk; der er så mye å bearbeide: Politiske parti kan sammenfatte dette som arbeid mot shopping, kjøring og krig. Om vi arbeider med alle feltene vi utarmer og forurenser og klarer en 30% reduksjon har vi gjort det intelligente arbeidet vi kan klare. Produkttdiktatur er snevert og uten oversikt over menneskets situasjon i livet. Vi kommer til nullpunktet under diktat.

Vi hadde adgang til de største vannkreftene med dengangs teknologi. Nå har vi og hele verden tilgang på vann og vindkraft med vår tids teknologi. Vi er ikke lenger i en priviligert posisjon.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon