Solbergs Samlede Tanker

Statsminister Erna Solberg sier at vi må arbeide mer og smartere. I politiske vendinger betyr det at vi må arbeide mer på samme måte men etter rasjonaliseringsmetoder fra femtitallet slik at fortjeneste til eierne blir større. Det hun mente å si var kanskje at vi kunne arbeide mindre og smartere?
For en åndsarbeider som Solberg betyr å arbeide mer og smartere at hun må tenke annerledes. Hun må bytte tenkemetode, det vil si at hun må bytte politisk tenking… Importsamfunnet er ikke bærekraftig over tid.
Deloittepartnerne Andreas Enger og Thomas Talén har fortalt hva som ikke har blitt tenkt høyt i politikken. Grunnen til at Høyre og Frp ikke hjelper norske virksomheter og norsk kapital er at partiene tjener de større kreftene, den utenlandske investeringskapitalen og den mindre norske importørgruppen. NHO og Høyre vil fortsette som før men med større statlige overføringer til private firma. Her fungerer NAV fint for Høyre og Frp. Det er bra for Solberg at politikken stemmer overens med Republikanernes og Donald Trumps pengesyn nå som hun skal møte finansgeniet. Der er harmoni i de samstemte skatter.

Mens Arbeiderpartiet synes opptatt av de politiske prosedyrene for hvordan man kysser hverandre; er der noen som kan hjelpe med næringspolitikken?

Feltet norsk produksjon og kapitaleie ligger vidåpent for Arbeiderpartiet når de nå snart forstår virkeligheten av hardt intellektuelt arbeid. Dette feltet er det eneste som er viktig for landets næringstrivsel, og har vært det i hele oljetiden. Senterpartiet burde ha oppdaget det også.

https://www.nrk.no/ytring/ikke-selg-arvesolvet-vart-1.13856460

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon