Gå til hovedinnhold

Ap til Høyre

Ny norsk regjering vil bli drevet av Norsk CDU. Erna Solberg blir smigret.
Om Krf ikke kommer i regjering har Erna Solberg gått glipp av navnebytte til CDU. Neste mulighet for navnebytte kommer når Arbeiderpartiet er demontert. Da skal alle Ap-medlemmer melde seg inn i Høyre. De skal overta partiet slik Høyre overtok sosial-demokratiet. Dette vil lette blokkvalget for Venstre, Krf og MDG. Frp vil bli minoritetspartiet de alltid har hevdet at de er;  de som sier at de har rett og at verden er urettferdig mot slike som kan ta for seg av seg selv.

På følgende Høyre-landsmøte skal eks-Ap’ere fremme navneforslag til SDPN, Sosial Demokratische Partei Norwegens, ikke Erna Solbergs foretrukne CDU.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…