Gå til hovedinnhold

Minkesteg

Forbud mot mink og rev er første steg for å forby kyr, sau, reinsdyr og hestehold. Dermed har Høyre tatt rotta på Sp. Ikke hest, forresten, døtrene rir, jo, og bøndene kjører traktor. Kjæledyr og zoologiske hager er neste hit.
Nå som Venstre har kommet sammen med Høyre er det like greit å løse opp partiet Venstre, gjøre det om til reisebyrå eller liknende.
Når der ikke er forskjell på Venstre og Høyre klarer ikke mennesket å orientere seg i rommet. Det mister romfølelsen, hva er høyre og hva er venstre. Det konservative mennesket mister en viktig komponent i intelligensen.
De får ta det med babysteps.
De store stegene er her at Høyre, Frp og Venstre legger ned en eksportnæring. Venstre har et tynt argument som bare passer på noen få situasjoner, og Høyre og Frp er velvillige dødshjelpere. Hva er motivet?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.