Kyss Meg, Judas!


Giskevarsler Line Oma sier at mannen hadde tungen i halsen på henne. Da har hun bevisbyrden. Hvor lang er tungen? Før jul oppfordret hun Giske til å trekke seg. Etter nyttår meldte hun seg som varsler. Det gikk ikke fram om at hun var en av de opprinnelige varslerne. Var det ett karrieretrekk før og ett etterpå da hun kom på det med den lange tunga?
Tallknuser Frode Jacobsen, leder for Oslo Ap, forsterker varslet ved å si at det var sterk kost å høre Omas varsel, og at han fikk vondt i magen. Har han andre assosiasjoner enn gastroskopi? Folk rister bare på hodet av dette varslet fra den mest ambisiøse politikeren i Ap. Kvinnenettverket i Arbeiderpartiet er landsdekkende og ikke naturgeografisk lokalisert til Gamle Oslo. Det finnes muligens et undernettverk, et kyssenettverk i Oslo. Line Oma har som mål å bli statsminister. Giskesaken var en gyllen anledning til å melde seg på. Hun har et Giskemoment fra karrierens begynnelse til karrierens toppunkt. Nå kan hun bli den statsministeren hun ønsker å bli. Hun skriver ikke godt, men selvbildene formidler kropp, historie, bakgrunner og metoder. På ett av bildene tar hun kiropraktorgrep på et kvinnehode, kysser henne og avtvinger en Like situasjon: Lik meg ellers vrir jeg hodet av deg! Det er et overgrepsbilde. Den underdanige smiler.

Gro Harlem Brundtlands kvinneregjering overlevde med ryktet intakt. Ap’s DNA er nå i ferd med å bli demontert. Partiet vil sykne hen inntil “hvemsomhelst” kan overta ledelsen. Det som er sørgelig er jo at de som utfører snittene i nettet ikke har formulert seg som alternativ til Høyre eller Frp. Finnes et lokalnett eller et nettverk for hele vide verden for kvinner?

Erna Solberg oppfordrer alle misbrukte i Høyre til å varsle. Hun ser at Ap kan stå styrket etter oppgjøret. Hva med å oppfordre overgriperne til å stå fram? Legger hun press på Frp’s regjeringskabal? Blir det plass i regjering til Trine Skei Grande som har noe å fortelle?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon

Cold Fusion