Gå til hovedinnhold

Kommunale Haugaland Kraft

Går så det griner. Stort overskudd fra oss som bor og arbeider her. Setter ikke ned prisene. Investerer i utvikling.
Investerer i ungdomsarbeid for 13-15 åringer.
Investerer i toppidrett gjennom Avaldsnes Idrettslag
og Fotballklubben Haugesund.
Der det går i retning av korrupsjon er i forbindelsene med FKH.
Sponsorbeløp nektes oppgitt til lokal TV, nå eid av FKH.
Kommunalt eide Haugaland Kraft samarbeider om drift av;
1 profesjonell fotballklubb
1 TV stasjon
1 Avis
Flere nettsteder med andre formål enn kommunale og ideale.
Samarbeider dermed økonomisk med Norsk Fotballforbund som er medlem av UEFA og FIFA.
Det er all moralsk, politisk og muligens juridisk grunn til at Haugaland Kraft og Haugesund Kommune trekker støtten sin fra FKH. Midlene trenges i annet arbeid med 13-15 åringer enn fotball og selvsagt er der andre som trenger vår kommunale hjelp.
Det øverste ansvarlige nivå er hos Haugaland Kraft og Haugesund kommune ved bystyret som uten dokumentasjon tror på verdier i sponsing av firmaet FKH.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…