Gå til hovedinnhold

Bergen vannfjell

Ulrikken, Fløyen og de andre ti-elleve fjellene i Bergen kan gjennombores med tunneler fra topp til havnivå. Dette skal brukes til å fange opp, lagre og levere drikkevann til Byen over alle byer. Steinoverskuddet kan gå til å fylle igjen vannflatene som bare er svinn for meglere og investorer. Slik tar man kontroll på et større problem med en større løsning som er unik og salgbar. Hansabryggen og Håkonshallen kan få tilbake den historiske strand og kailinjen med et passende og flomsikret vannspeil. 
Løsningen passer også for Sogndal, Førde og Tromsø som alle har sine Alvefjell.
Gi steinen til eiendomsmeglerne som fyller ut Lunge og Pudde. 
Nystemten spilles på turbinene. Rolig modulerende toner satt sammen med et dybdefall som utløser de dypeste emosjoner. Høy D til dyp A, det er hva et menneske kan tåle av emobelastning.

“No har han hengt seg opp igjen, Nystemten!”

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.