Gå til hovedinnhold

Høyre Til Salgs

Handelshøyre selger hva det skulle være. De forstår bare penger og regnskap. 
Abort
Helsen vår. 
Den norske Obama-care, Folketrygden. 
Alt er til salgs. Alt bidrar til boken.
Hvem skal vise at politikere kan være klare og med et tydelig demokratisk samfunn som mål?
Englands Theresa May bruker sosialdemokratiets festtaler når hun skal ha viljen sin.
Om Norge må være en bedrift, la styremøtene være åpne.

På nittensyttitallet var kommunisthetsen og liberalisthetsen punktert. Vi trodde at de store multinasjonale selskapene skulle overta styringen i verden, ikke regjeringer og storting. Det som har skjedd er at sosialdemokratiene er blitt til de største firmaene. De har et konkurransefortrinn. De kan gi lovene alle andre firma og personer må rette seg etter. Disse firmaene må være åpne og påvirkelige. Det kan ikke være rett at liberale Høyre og Frp-og de skal ha styringen når alt er til salgs. Har vi snart en unifisert Høyre-Ap regjering, et landsstyre for Norge?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Augvalds hellige ku

Det grunnleggende gode med Haugalandet er landskapet. Resten må vi arbeide for. Hogaland er urnavnet vårt. Fruktbart landskap som gir beite for dyrebare kyr. Kanskje det var innvandrende germanske stammer som gav landskapet navn. For å holde kyr, leve og la leve. En livsform som ble samlet til ett rike. Norgesveldet Håkonar Håkonsons.

Karmøy FK

I kommunesammenslåingens ånd og siden Haugesund fikk bestemme navnet på flyplassen "Haugesund Lufthavn Karmøy", kan FKH bytte navn til "Karmøy Fotballklubb Haugesund".
NFF won't mind, FIFA won't mind, Sponsors won't mind. Let's do it!
Flyplass på Karmøy, Stadion i Haugesund. Billig.