EtterForsvaret Vårt

Norge holder fast en håpløs forsvarsdebatt ført an av bitre og derfor ukvalifiserte menn. Vi vet at vi tenker best når vi har overskudd. Idiotene vant førsteomgang. Flyene er kjøpt og svenskene er ledd av banen. En taktisk kjempetabbe basert på fordeling av statseiendom på 1800-tallet. Vi skulle ha vært en skandinavisk enhet.
Krigsformen vi er forberedt på har en varighet på to timer, så er det over. Rakettene har landet og all kommunikasjon er revet over. Vi har ikke et forsvar som fungerer lengre enn i to timer på det mest optimistiske. Takke tyskerne, engelskmennene, amerikanerne og russerne for dét. Vi er i andre verdenskrig bildet fremdeles. “Aldri Mer!” er foreldet.
Etter rakettkrigen er alle veier, flyplasser og toglinjer ødelagt. Vi er tilbake til syttenhundretallet som ikke var så ulikt vikingtiden. Norsk forsvar må ta denne modellen på alvor. Vi trenger en marine som overlever førsteslaget. Vi trenger mange båter og trent mannskap. Vi trenger ikke forfengelige vikingskip av romantisk modell, men knarrer med motor og årer. Vi trenger båter som kan seiles og roes. Vi har en del seilbåter med liten lastekapasitet,vi trenger seilbåter med lastekapasitet. Vi trenger dem for ressursbruks skyld og vi trenger dem til beredskap. Vi kan bygge dem selv. Plastbåtene er hjelpeløse i det utslettede nachspielet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon