Ap må gå!

Ap må gå dit Høyre ikke våger å gå. Sikre nasjonalstatens produksjonsliv før børsnotering.
Norge må hjelpe gründere fram mot produksjon uten spekulativ kapital.
Profesjonelt militært forsvar med kontinuerlig beredskap der nåværende Hær, Marine, Luftforsvar, Sivilforsvar og Heimevern er i kontinuerlig samfunnstjeneste. Dette gir samhandlingstrening og en nasjonal forståelse etter det store smellet.
Selvberging med mat og transport. (båt og hestberedskap)
Stoppe blingimport. Samarbeid med Sverige. Vi deler halvøen.

Verne Norge ved ikke å selge oss til utlandet. All drift som gjør oss selvhjulpne må vi ha full kontroll over. Både industri, jordbruk, skogbruk, bergverk og fiske.

Ap må nyetablere seg for å komme Frps godteriutdeling i forkjøpet. Det haster.
Få med Senterpartiet til å kaste konservatismen sin. Krf og Venstre er hjelpeløse.
Nyetablering av bedrifter har skjedd ved verksteder knyttet til allerede eksisterende bedrifter som mekaniske bedrifter og bondegårder. Gjør innsats her.
Gründerne må hjelpes til etablering, ikke bare groomes som hos Høyre inntil de kan fore Børsen. Definér Kapitalist som en som bruker penger til å handle penger. Fabrikkeiere har kapital, men har egeninteresse av produksjon og knoppskyting. Dette er en nasjonal interesse. Om vi importerer mer, og selger ut mer nå, så har inernasjonalismen gjort oss fysisk dvaske.  Norg emå formess politisk slik at vi står på egne bein. Da kan vi også være til glede for andre nasjoner og sammenslutninger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon