Gå til hovedinnhold

Ap må gå!

Ap må gå dit Høyre ikke våger å gå. Sikre nasjonalstatens produksjonsliv før børsnotering.
Norge må hjelpe gründere fram mot produksjon uten spekulativ kapital.
Profesjonelt militært forsvar med kontinuerlig beredskap der nåværende Hær, Marine, Luftforsvar, Sivilforsvar og Heimevern er i kontinuerlig samfunnstjeneste. Dette gir samhandlingstrening og en nasjonal forståelse etter det store smellet.
Selvberging med mat og transport. (båt og hestberedskap)
Stoppe blingimport. Samarbeid med Sverige. Vi deler halvøen.

Verne Norge ved ikke å selge oss til utlandet. All drift som gjør oss selvhjulpne må vi ha full kontroll over. Både industri, jordbruk, skogbruk, bergverk og fiske.

Ap må nyetablere seg for å komme Frps godteriutdeling i forkjøpet. Det haster.
Få med Senterpartiet til å kaste konservatismen sin. Krf og Venstre er hjelpeløse.
Nyetablering av bedrifter har skjedd ved verksteder knyttet til allerede eksisterende bedrifter som mekaniske bedrifter og bondegårder. Gjør innsats her.
Gründerne må hjelpes til etablering, ikke bare groomes som hos Høyre inntil de kan fore Børsen. Definér Kapitalist som en som bruker penger til å handle penger. Fabrikkeiere har kapital, men har egeninteresse av produksjon og knoppskyting. Dette er en nasjonal interesse. Om vi importerer mer, og selger ut mer nå, så har inernasjonalismen gjort oss fysisk dvaske.  Norg emå formess politisk slik at vi står på egne bein. Da kan vi også være til glede for andre nasjoner og sammenslutninger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…