Gå til hovedinnhold

Ap må gå!

Ap må gå dit Høyre ikke våger å gå. Sikre nasjonalstatens produksjonsliv før børsnotering.
Norge må hjelpe gründere fram mot produksjon uten spekulativ kapital.
Profesjonelt militært forsvar med kontinuerlig beredskap der nåværende Hær, Marine, Luftforsvar, Sivilforsvar og Heimevern er i kontinuerlig samfunnstjeneste. Dette gir samhandlingstrening og en nasjonal forståelse etter det store smellet.
Selvberging med mat og transport. (båt og hestberedskap)
Stoppe blingimport. Samarbeid med Sverige. Vi deler halvøen.

Verne Norge ved ikke å selge oss til utlandet. All drift som gjør oss selvhjulpne må vi ha full kontroll over. Både industri, jordbruk, skogbruk, bergverk og fiske.

Ap må nyetablere seg for å komme Frps godteriutdeling i forkjøpet. Det haster.
Få med Senterpartiet til å kaste konservatismen sin. Krf og Venstre er hjelpeløse.
Nyetablering av bedrifter har skjedd ved verksteder knyttet til allerede eksisterende bedrifter som mekaniske bedrifter og bondegårder. Gjør innsats her.
Gründerne må hjelpes til etablering, ikke bare groomes som hos Høyre inntil de kan fore Børsen. Definér Kapitalist som en som bruker penger til å handle penger. Fabrikkeiere har kapital, men har egeninteresse av produksjon og knoppskyting. Dette er en nasjonal interesse. Om vi importerer mer, og selger ut mer nå, så har inernasjonalismen gjort oss fysisk dvaske.  Norg emå formess politisk slik at vi står på egne bein. Da kan vi også være til glede for andre nasjoner og sammenslutninger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Intelligent Opprør

Politiske opprør kommer av intelligensen, informasjonen vår, om at mange har det dårlig. Uintelligent styring av bedrift og nasjon gir intelligent opprør.
Kirken er utvalgt, ikke av Gud men av keiser Konstantin for 1700 år siden. Kirken er nå valgt bort og må gjøre de gode gjerningene. Det er politikk. Kirken må ikke skremmes til taushet av de samme politikerne som skremte Arbeiderpartiet til taushet.

Augvalds hellige ku

Det grunnleggende gode med Haugalandet er landskapet. Resten må vi arbeide for. Hogaland er urnavnet vårt. Fruktbart landskap som gir beite for dyrebare kyr. Kanskje det var innvandrende germanske stammer som gav landskapet navn. For å holde kyr, leve og la leve. En livsform som ble samlet til ett rike. Norgesveldet Håkonar Håkonsons.

I Rosa Blomster

Sylvi Listhaugs promobilder viser henne i blomsterseng og med rosa leppestift mot rosa bakgrunn. Dersom hun søker politisk selvmord finnes der presedens. Shakespeares Ophelia i Hamlet henger i Tate Britain og bildet er på Wikipediasiden om Ophelia (painting).

Billedspråket inneholder Listhaugs kristne kors, et lite arvet symbolsmykke for å overbevise de ultra-kristne Krf’erne om at hun er den hjemvendte lederen deres. Man kan spørre seg hvorfor der er så mye hat på facebook og andre steder. Det arketypiske hatet i moderne Norge er Herrefolket mot Slavene, Rikfolk mot fattige, Borgere i Allianse med Bønder mot Arbeiderne i industri, og landbruk mm. Ingen liker en slave som gjør seg fri av seg selv, en opprører, en frihetskjemper. Drapene 22. Juli 2011 var politiske handlinger. Ap blir nektet å kjempe for livet, for noen øyner enda en utryddelse, den fulle utradering av Ap fra makten. Krf er i ferd med sin største Judashandling ved å støtte Høyre, Krf og Venstre i forsvaret av Listhaug…