Gå til hovedinnhold

We don't need no...

Norge er best på integrering.
Vi har integrert lovbrytere siden Mostratinget år 1024.
Vi har integrert lovbrytere siden Eidsvoll 1814 og alle revisjoner av vår lille røde; Norges Lover.
Vi bor blant overgripere av alle slag. De er så godt integrert at vi ikke vet hvem de er. Vi trenger ikke en integreringsminister, vi som har integrert Fremskrittspartiet i Regjeringen vår.

Til valget 2017 vil Frp ha Sylvi Listhaug som statsministerkandidat. Derfor gjør hun unna tabbekvoten sin nå, dvs. viser handlekraft. Tankesmida vet at Erna Solberg og Høyre blir uten gjenvalg. Kors på halsen!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…