Gå til hovedinnhold

Ap må gå!

Ap må gå dit Høyre ikke våger å gå. Sikre nasjonalstatens produksjonsliv før børsnotering.
Norge må hjelpe gründere fram mot produksjon uten spekulativ kapital.
Profesjonelt militært forsvar med kontinuerlig beredskap der nåværende Hær, Marine, Luftforsvar, Sivilforsvar og Heimevern er i kontinuerlig samfunnstjeneste. Dette gir samhandlingstrening og en nasjonal forståelse etter det store smellet.
Selvberging med mat og transport. (båt og hestberedskap)
Stoppe blingimport. Samarbeid med Sverige. Vi deler halvøen.

Verne Norge ved ikke å selge oss til utlandet. All drift som gjør oss selvhjulpne må vi ha full kontroll over. Både industri, jordbruk, skogbruk, bergverk og fiske.

Ap må nyetablere seg for å komme Frps godteriutdeling i forkjøpet. Det haster.
Få med Senterpartiet til å kaste konservatismen sin. Krf og Venstre er hjelpeløse.
Nyetablering av bedrifter har skjedd ved verksteder knyttet til allerede eksisterende bedrifter som mekaniske bedrifter og bondegårder. Gjør innsats her.
Gründerne må hjelpes til etablering, ikke bare groomes som hos Høyre inntil de kan fore Børsen. Definér Kapitalist som en som bruker penger til å handle penger. Fabrikkeiere har kapital, men har egeninteresse av produksjon og knoppskyting. Dette er en nasjonal interesse. Om vi importerer mer, og selger ut mer nå, så har inernasjonalismen gjort oss fysisk dvaske.  Norg emå formess politisk slik at vi står på egne bein. Da kan vi også være til glede for andre nasjoner og sammenslutninger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Kyss Meg, Judas!

Giskevarsler Line Oma sier at mannen hadde tungen i halsen på henne. Da har hun bevisbyrden. Hvor lang er tungen? Før jul oppfordret hun Giske til å trekke seg. Etter nyttår meldte hun seg som varsler. Det gikk ikke fram om at hun var en av de opprinnelige varslerne. Var det ett karrieretrekk før og ett etterpå da hun kom på det med den lange tunga? Tallknuser Frode Jacobsen, leder for Oslo Ap, forsterker varslet ved å si at det var sterk kost å høre Omas varsel, og at han fikk vondt i magen. Har han andre assosiasjoner enn gastroskopi? Folk rister bare på hodet av dette varslet fra den mest ambisiøse politikeren i Ap. Kvinnenettverket i Arbeiderpartiet er landsdekkende og ikke naturgeografisk lokalisert til Gamle Oslo. Det finnes muligens et undernettverk, et kyssenettverk i Oslo. Line Oma har som mål å bli statsminister. Giskesaken var en gyllen anledning til å melde seg på. Hun har et Giskemoment fra karrierens begynnelse til karrierens toppunkt. Nå kan hun bli den statsministeren…

EtterForsvaret Vårt

Norge holder fast en håpløs forsvarsdebatt ført an av bitre og derfor ukvalifiserte menn. Vi vet at vi tenker best når vi har overskudd. Idiotene vant førsteomgang. Flyene er kjøpt og svenskene er ledd av banen. En taktisk kjempetabbe basert på fordeling av statseiendom på 1800-tallet. Vi skulle ha vært en skandinavisk enhet.
Krigsformen vi er forberedt på har en varighet på to timer, så er det over. Rakettene har landet og all kommunikasjon er revet over. Vi har ikke et forsvar som fungerer lengre enn i to timer på det mest optimistiske. Takke tyskerne, engelskmennene, amerikanerne og russerne for dét. Vi er i andre verdenskrig bildet fremdeles. “Aldri Mer!” er foreldet.
Etter rakettkrigen er alle veier, flyplasser og toglinjer ødelagt. Vi er tilbake til syttenhundretallet som ikke var så ulikt vikingtiden. Norsk forsvar må ta denne modellen på alvor. Vi trenger en marine som overlever førsteslaget. Vi trenger mange båter og trent mannskap. Vi trenger ikke forfengelige vikingskip av …

Intelligent Opprør

Politiske opprør kommer av intelligensen, informasjonen vår, om at mange har det dårlig. Uintelligent styring av bedrift og nasjon gir intelligent opprør.
Kirken er utvalgt, ikke av Gud men av keiser Konstantin for 1700 år siden. Kirken er nå valgt bort og må gjøre de gode gjerningene. Det er politikk. Kirken må ikke skremmes til taushet av de samme politikerne som skremte Arbeiderpartiet til taushet.