Gå til hovedinnhold

Ap må gå!

Ap må gå dit Høyre ikke våger å gå. Sikre nasjonalstatens produksjonsliv før børsnotering.
Norge må hjelpe gründere fram mot produksjon uten spekulativ kapital.
Profesjonelt militært forsvar med kontinuerlig beredskap der nåværende Hær, Marine, Luftforsvar, Sivilforsvar og Heimevern er i kontinuerlig samfunnstjeneste. Dette gir samhandlingstrening og en nasjonal forståelse etter det store smellet.
Selvberging med mat og transport. (båt og hestberedskap)
Stoppe blingimport. Samarbeid med Sverige. Vi deler halvøen.

Verne Norge ved ikke å selge oss til utlandet. All drift som gjør oss selvhjulpne må vi ha full kontroll over. Både industri, jordbruk, skogbruk, bergverk og fiske.

Ap må nyetablere seg for å komme Frps godteriutdeling i forkjøpet. Det haster.
Få med Senterpartiet til å kaste konservatismen sin. Krf og Venstre er hjelpeløse.
Nyetablering av bedrifter har skjedd ved verksteder knyttet til allerede eksisterende bedrifter som mekaniske bedrifter og bondegårder. Gjør innsats her.
Gründerne må hjelpes til etablering, ikke bare groomes som hos Høyre inntil de kan fore Børsen. Definér Kapitalist som en som bruker penger til å handle penger. Fabrikkeiere har kapital, men har egeninteresse av produksjon og knoppskyting. Dette er en nasjonal interesse. Om vi importerer mer, og selger ut mer nå, så har inernasjonalismen gjort oss fysisk dvaske.  Norg emå formess politisk slik at vi står på egne bein. Da kan vi også være til glede for andre nasjoner og sammenslutninger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De Rikes Miljøkrav

Amerikansk bilindustri har måttet innrette seg mange ganger etter oppjusterte miljøkrav, spesielt fra staten California. Da det rant over for en av industrilederne sa en kollega til ham at han ikke måtte se så svart på det. Han måtte se på situasjonen som en opportunity. Med nye miljøkrav fikk de jo solgt enda flere biler! Selv lyddemperen var et miljøkrav!
De som aldri har måttet bidra i arbeidet for en renere trafikk er bank, forsikring og bil-importører. Staten har begått flere feil ved å gi avgiftlette til forskjellige biler, senest den rådyre energislukeren Tesla. Når en først skal hjelpe på en vanskelig situasjon med å gi avgiftslette må en involvere alle ledd i bilbruken vår. Eksemplet er å ta bort avgift på små biler, gi rentefrie lån, gi gratis tredjepartsforsikring, og fri hovedservice. Slik vil alle som tjener på bilsalg yte noe for å hjelpe på trafikksituasjonen. Høyres sosiademokrati er ikke en utopi. Der er bare så mange rike som ikke vil bidra.

Slik går det mot Korrupsjon

Norsk klimaminister Vidar Helgesen besøker Teslafabrikken i USA.Unødige besøk er smøring. Tesla har fått avgiftsfritak for energislukende raske og store biler. Hva mer kan Norge bidra med? Det eneste en kan lære av fritaket er sine egne feil.
Norge lærer ikke av Tesla. Tesla lærer av Norge at de kan få ferdig innebygd importfritak og halvert salgspris ift konkurrentene. Klart de er interessert i oss som kjøper energislukere: Vi er jo på verdenstoppen i forbruk. Høyre sier det selv, per capita.

Cold Fusion

En fusjonering av MDG og Frp går lett uten høy temperatur. Som eksempel på den vellykkede fusjoneringen har vi Tesla's modell S. Bilen er kjøpt av Frp-menn som jubler over avgiftfritaket. De har alltid ønsket seg en bil som gjør 200 km/t og innebærer den amerikanske drømmen. Bilen er stor, tung og brei. Den kommuniserer. MDG ønsker avgiftsfritak for el-biler. Da får de eksosfritt sentrum og alle er fornøyde. MDGs støttespillere liker det økte salget av dyre biler som avgiftsfritaket medfører.
MDG har alt å tjene på neste fusjon. Da kan de ta Frps plass i regjeringen, men da må det høyere temperaturer til.