Gå til hovedinnhold

MDG og oljefeltene

MDG er dannet for å forberede salg av de statlige oljefeltene våre.

Oljeindustrien er mer enn biltrafikk. Den er nylonstrømper og krig. Den er el-bildeler og lettvektskarosseri. Den er løsningen på energibehov vi ikke visste vi hadde. Den er ikke problemet eller den dårlige samvittigheten vår. Utenlandske investorer får kjøpe oljefeltene billig om vi gir opp pga Osloløsningen MDG. Norge er små og trafikkproblemene våre er svært små. De er så små at vi kan prøve ut og lage løsninger på rush-trafikk. Det er dette store rushet vi må forstå. Elektronikk blir aldri løsningen. Vi må innrette oss annerledes, intelligent etter informasjon, med alle ressurser vi har.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…