Arbeiderpartiet snakker

Å snakke med dramatiserende adjektiv er unødvendig og lite dannet. Det gir heller ikke troverdighet på golvet, på gata eller på plata.
Arbeiderpartiets landsmøte bruste med fjørene. Ap holdt fram bokstaven K for å skape mediablest. Det blåste. Under dekke av denne vinden vedtok de å kjempe for valgt abort av den ene tvillingen, evt. flere som trillinger og mer. Blodtesting av arvematerialet synes heller ikke å være viktig kamp for å sette kvinner fri. Det er et ønske om økt valg i et forbrukersamfunn. Amerikansk bilindustri innførte Options List, et skjema der man valgte tilleggsutstyr mot merpris. Kostnaden ble så høy at kunder slet økonomisk og utviklet skinnmotiv for å rettferdiggjøre innhandlingen.
Faget som het Kristendomskunnskap og ble til KRL og RLE til dagens KRLE har alltid skapt debatt. Dersom den norske skolen hadde hatt høyere kvalitet på lærerstanden ville debatten ha foregått i klasserommet og alle ville ha blitt klokere. I min tid har faget alltid inkludert andre religioner og livssyn med anledning til fritak for de som hadde problemer med åpenhet. Fordi skole er nedprioritert i Norge ble fritatte barn sittende alene, mens de andre diskuterte. Foreldrenes dekkoperasjon var å si at de tok seg av sine barns opplæring i livssyn og religion.
Noe Arbeiderpartiet kunne ha kjempet for er forskjellsdannende fag som matematikk og kroppsøving. Finn ut av hvor viktig det er for Norge og alle som bor i landet. Sett barna fri ved hjelp av kunnskap.

Norsk skole er nedprioritert. Følg med på følelsene dine til 17. mai. Skal vi ikke tredoble innsatsen for disse barna? Arbeiderpartiet vil ha godt av å snakke om viktige saker.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon