Gå til hovedinnhold

Arbeiderpartiet snakker

Å snakke med dramatiserende adjektiv er unødvendig og lite dannet. Det gir heller ikke troverdighet på golvet, på gata eller på plata.
Arbeiderpartiets landsmøte bruste med fjørene. Ap holdt fram bokstaven K for å skape mediablest. Det blåste. Under dekke av denne vinden vedtok de å kjempe for valgt abort av den ene tvillingen, evt. flere som trillinger og mer. Blodtesting av arvematerialet synes heller ikke å være viktig kamp for å sette kvinner fri. Det er et ønske om økt valg i et forbrukersamfunn. Amerikansk bilindustri innførte Options List, et skjema der man valgte tilleggsutstyr mot merpris. Kostnaden ble så høy at kunder slet økonomisk og utviklet skinnmotiv for å rettferdiggjøre innhandlingen.
Faget som het Kristendomskunnskap og ble til KRL og RLE til dagens KRLE har alltid skapt debatt. Dersom den norske skolen hadde hatt høyere kvalitet på lærerstanden ville debatten ha foregått i klasserommet og alle ville ha blitt klokere. I min tid har faget alltid inkludert andre religioner og livssyn med anledning til fritak for de som hadde problemer med åpenhet. Fordi skole er nedprioritert i Norge ble fritatte barn sittende alene, mens de andre diskuterte. Foreldrenes dekkoperasjon var å si at de tok seg av sine barns opplæring i livssyn og religion.
Noe Arbeiderpartiet kunne ha kjempet for er forskjellsdannende fag som matematikk og kroppsøving. Finn ut av hvor viktig det er for Norge og alle som bor i landet. Sett barna fri ved hjelp av kunnskap.

Norsk skole er nedprioritert. Følg med på følelsene dine til 17. mai. Skal vi ikke tredoble innsatsen for disse barna? Arbeiderpartiet vil ha godt av å snakke om viktige saker.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…