Gå til hovedinnhold

Norge 3 - Island 2

For Island var det en treningskamp. For Norge var det en prestisjekamp. Mange bra spillere. Det var for sent å være god. Vi trenger bedre landslagsledelse og forbundsledelse. Noen som kan være gode når det gjelder.
Det viktigste var kommentatorene. De har ikke trent på hverken språk, innhold eller verdighet. Hvordan kan vi se EM i fotball i Frankrike uten disse kommentatorene? Det er ikke så bra å sette på bakgrunnsmusikk fordi publikumsstemningen går tapt. Kommentatorene halverer verdien på kampen. Hva skjedde med oppfinnelsen der vi kunne velge lydkanal, f.eks. engelsk, tysk eller fransk til samme arrangement. Og islandsk?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.