Gå til hovedinnhold

Ekstraordinært sponsorevent for FKH Media

Sak 1: Reklame virker ikke.
For å selge må en levere på det fysiske markedet; hylleplassen. Viking 3 - FKH 2.
Det er reklame og media som sier at reklame virker. Bransjen sier det selv. Brann 1 - FKH 0.
Det er mulig reklame fungerer mot et motivert hjemmepublikum. Hvem blant hjemmepublikum abonnerer på strøm fra annen leverandør enn Haugaland Kraft og trenger påminningen? Haugaland Kraft har ingen effekt av pengene de gir til FKH, bortsett fra vin i glasset for kommuneansatt representant på FKH Medias partnerevent.
Til sponsorene sine sier FKH Media at reklame virker.
Hvem på Haugalandet har investert i Stavanger eller Bergen fordi Brann eller Viking spiller stor fotball?

Hva om FKH ble eneeier av Stadion og solgte den tidligere storstuen til blokkbebyggelse? Ville det ha vært et problem for Haugesund kommune? Vi har baner og tribuner til flere amatørlag, friidrett og festivitas.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…