Gå til hovedinnhold

Et strøk av diktatur

Miljøpartiet De Grønne, MDG, vil verne mennesket og naturen. Derfor er de imot krig. De har ikke noe i programmet om hva de skal gjøre med saken. De satser i stedet knallhardt på eksosfri shopping i Oslo sentrum.
MDG er for naturen og menneskene. Hvorfor har de ikke saker mot biologisk manipulering av oss nærmeste?
Hvorfor skal vi produsere biologiske roboter til å gjøre arbeidet, eller stå for det høye forbruket.
MDG bør begynne der det monner, og få ned forbruket i de største forbrukerlandene i verden. Da skal de få respekt. Det de driver med i dag er taburettsikring ved standpunkthopping. Partiet forteller velgerne sine og oss andre hva vi skal godta og hva vi har godt av.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…