Beredskapsfondet

Mens vi ikke tror på forklaringene rundt Stings spilleliste i Philadelphia så ble Tangen-saken dysset ned i Aftenposten inntil tiden kom for å disse kritikerne og ta Tangen i rehab.

Schibsted nyttet Bergens Tidende til å være uventet skarp på lederplass, muligens skarpere enn NRKs navnebror Jacobsen i sitt intervju av Slyngstad.

Uansett, Oljefondet kan brukes i Norge. Vi trenger et Beredskapsfondet, en produksjon i landet som gjør oss selvhjulpne gjennom mat og transportkriser, helse og livssynkriser. Dette er ikke økonomisk inflasjon. Det er politisk vilje. Til nå har Høyres politiske vilje, og gravskrift, bestått i å beskjære alle budsjett og kreve alle regnskap til regnskap. Solberg og Høie har fremstått som to blåruss på sommerjobb. De har hatt avgrensede oppgaver. De har ikke bedrevet politikk. Ring inn Oljefondet!

Nå har vi sett likheten mellom Oljefondet og Svenskehandelen. 

Pengene går ut og er norske om de er i Sverige eller på Wall Street. Der blir de borte i investeringer. Svenskene får pengene sine tilbake, de; Volvo, Jula, Biltema, Clas Ohlson og de andre honningkrukkene de har satt rundt omkring Ω

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon

Cold Fusion