Hvor er svaret?

I tillegg til Terraskandalen ser det ut som Haugesund kommune har en FKHskandale å svare for. Før høstens valg må partiene gjøre rede for hvor mye FKH har kostet kommunen. Hvilke inntekter har kommunen fått inn i kommunekassen fra FKH og stadion, ikke bare antatte ringvirkninger som jo er tvilsomme og diskuterbare.
FKH er et Haugesundsfirma. Hvilke andre firma har støtte fra kommunekassen?
Det er rimelig at kommunen støtter de små klubbene og foreningene, men hvorfor støtte et firma finansielt? Det er dårlig omdømmebygging å betale fotballspillere for å spille ball. Haugesund har ikke tjent penger på å la seg representere av FKH.
Tiden er kommet for å fortelle hvem som solgte tanken om å tjene penger på aksjer med framtidig inntekt. Det var noen i miljøet. Var det de samme personene som solgte tanken om å gi penger til firmaet FKH? Dersom avtalen eller avtalene mellom FKH og Haugesund kommune var mellom likeverdige parter, hvilke inntekter har Haugesund kommune hatt på avtalene?
FKH har hatt flere inntektskilder. Inngangspenger på Stadion, sponsormidler bla fra flerkommunale Haugaland Kraft, rik onkel fra Karmøy og tilskudd fra NFF, salg av spillere, oa.
Hvorfor skal Haugesund kommune betale penger direkte eller indirekte til FKH? Det er spørsmålet.
Pengene forsvinner ikke i et svært sluk. Noen har slukt dem. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon

Cold Fusion