Gå til hovedinnhold

Haugesunds Avis Smuglesing

Det er ett og et halvt år siden jeg sa opp Haugesunds Avis. 17000 andre lesere har sluttet. Det er umulig å forstå slike tall.
Avisen har bare hatt forsiden og en nettside for å få fram budskapet om at de er et bedre produkt enn for halvannet år siden. Det har de ikke klart.
I dag måtte jeg bare åpne avisen på bordet hos noen bekjente.
Der var de samme journalistene og de samme gjesteskribentene. Kvaliteten kan dermed ikke ha gått opp. Takk for titten.
To sider med Sigurd Aases mobbing av innbilte spøkelser viser mobbebarnet som tar igjen med samme metode. Det er ikke noe å betale for. Når skal han ta vikingebåten sin nord til Kvitesjøen slik min gamle slektning Geirmund gjorde?
Der er mye materiale for gode journalister, om journalistene finnes.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…