Nyvurdering

For HA er godt nok ikke nok. Målet er satt så lavt at harpunen går under med hele skipet på slep. Nytt mannskap er eneste måte å tjene penger på i journalistikk.
Jeg betaler for webnyheter hos nrk.no i og med NRK lisensen. Schibstedgruppen tilbyr aftenposten.no, bt.no og aftenbladet.no. Av disse tre er aftenposten.no dyktigst, innhold som layout og brukervennlighet. Samarbeidet dem imellom og fellesstoffet er for tydelig. Bergen sørger for underholdningen og kontakten med historien. Stavanger må alltid holdes et øye med.
Hva med lokalavisene på Haugalandet? Journalistisk er de alle et godt stykke unna Schibsteds velsmurte. Der er ikke mye som skiller h-avis.no, karmsund.no og haugesundsnytt.no. Haugesunds Avis har en mengdefordel med sine flere ansatte. Problemet deres er kvaliteten på de ansatte. Den er lett å matche for de to gratisavisene Karmsund og Haugesundsnytt.
Er det tid for å abonnere på en nettavis? Hvor mange ganger klikket jeg på en artikkel under abonnement? Kanskje noen ganger  hos bt.no, men sjelden andre steder. Klikk-lokking gjør bare at jeg går forbi, der kan ikke være store verdier bak et slikt trick.
Karmsunds Avis er til opphør. Noe er i ferd med å justere seg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon