EU kontroll

EU kontrollen har til nå sikret oss en bedre bilpark enn før. Å stille enda strengere krav til bilene vil ikke få ned tallet på døde og skadde i trafikken. Formålet med strengere EU-kontroll er å øke skroting og øke salget av nye biler, økt forbruk.
Menneskelige feil er årsak til de fleste trafikkulykker. Samfunnet vårt aksepterer død og skader. Om vi hadde redusert antall sjåfører med hyppig sertifisering og inndradd sertifikat inntil 20% av alle førere ville bilindustrien solgt færre biler. De bilene som krasjet og de bilene som ikke ble brukt er to motstridende faktorer i regnestykket salg over liv og død.
Industrien ønsker flest mulig sjåfører for høyest mulig forbruk av biler. Vi aksepterer ulykkene fordi vi lar industrien arbeide med psyken vår gjennom reklame.
Sjåfører må kurses kontinuerlig. Sett kjørelærer inn i bilen og la sjåføren snakke om trafikken og egen framferd i én time. Om sjåføren ikke klarer fortellingen er han uskikket og må til ny opplæring hos høyere myndighet, Biltilsynet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon