MDiG

MDG Sier at forandring må komme etter coronakrisen. MDG var før krisen og vil være etter krisen, men hvordan har MDG forandret seg?

Har de gått inn for virtuelt Storting? Vil de gi Eidsvollsbygningen og Stortingsbygningen i Oslo samme vernestatus. Hvor ofte skal representantene møte til bankett i Oslo? En gang i året eller en gang hvert fjerde år?

MDG er partiet med de store ordene og de små vyene. Forbudstida skal komme igjen. Strukturer skal ikke endres fordi det skaper angst i by’n.

Når Holmenkollen blir døpt Møllebakken skal rettferdigheten hvile over Oslo-Vågen og bølgene falle til ro mot Nesoddelandet.

Havet ligger dypt og rolig, havflaten er sølvblank, det er varmt og solen er på vei ned, som menneskene ser det. Ikke et vindpust i hele dag, men vindmøllene roterer og produserer. De energerer seg selv. De er det beste argumentet for vindturbiner i vindglisne strøk. Mennesket vil flokke til dem for å se.

Vindmøller fra Kolbotn rundt synsranden til vindparken som dekker Nesoddlandet. Beboerne vet at det gir miljøstatus som teller ved jobbsøking i FN og EU administrasjonene Ω

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon

Cold Fusion