Geokapital

Hvalrosstenner er funnet ved Stonehenge så Finnehandelen har vi hatt lengre enn vi kan påvise. Tysk kapital i form av Hansa-forbundet overtok Finnehandelen da Norgesveldet tok slutt og dermed vokste Bryggen i Bergen frem. Turismen på Bryggen er også utenlandsk kapital, så vi får en sluttet ring der fjell og fjord er solgt ut. Nasjonen Norge er et minne som hausses opp hver 17. mai. Landskapet er strimlet opp og solgt til pengestrømmen vi ikke har lov å røre. Bryggen i Bergen er blitt bevaringsverdig, ikke for sin pietet og historiske dybde, men for sin evne til å samle pengestrømmene. Vi må bestemme hvilke turbinanlegg som er mest severdige, ikke de med best teknikk, men med best yoga-faktor hentet fra landskapet, fra kontakten mellom himmel og jord. Så kan vi tjene penger på turbo-turisme.

Hvilestoler med nærhet til turbindrønnet. Yogaklasser foran og bak vinddraget. Piggstavgange mellom mastene. Akrobatikk på bladene, send hatten rundt etterpå.

Souvenirsalg av modeller laget i lavkostland. Ringen er perfekt sluttet. Plastmodeller av vindmøllene til salgs i butikkene. Kjøp én mølle, kjøp to, kjøp en liten industripark, kjøp en stor industripark til verandaen i boligblokken.

Ondauga vindmøllemodell. Spiralmodell. Harmonimodell. Energigivende modell, alle batteridrevne. Viking modell. Wagner modell. Goethe modell Ω

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon

Cold Fusion