Første mai og alle


Kombiner 8. mars og 1. mai for å forstå menneskets potensiale. Røverne har tatt penger og gull, vi sitter igjen med ressursene og skaperkraften. 
Om vi tar årsakene til at 8. mars og 1. mai eksisterer ser vi at kvinner er dobbel-undertrykte som kvinner og som ansatte. Om vi kan bedre verden er det å bedre kvinners situasjon og endre menns oppfatning av hva kvinner og menn er for noe. Samfunnsutvikling kan foregå over hele verden samtidig. Vi må bare disponere verdiene med kloke hoder på. 
Samfunnet vi går mot må overleve ved å overføre fortjeneste fra personlig overflod til bedriftenes nyskaping og ansattes økonomiske evne til privat å leie inn f.eks. håndverkere og tidsløsninger.
Banker eier aviser fordi avisene gjennom annonseringen skaper lånebehov. Dette er en pustemaskin for gamle økosystem innen finans. Næringsvirksomhet betyr ikke å feire den som tilfeldigvis ble rik i en fart, eller familiedynasti som gjør det de kan for å holde seg på beina.
Ønsker du at vi ikke hadde 1. mai og 8. mars? Da er det bare å drive liv og virke så ingen har noen rettvis anklage mot deg.
Næringsliv er å pleie økosystemets arbeidsevne og nyutvikling til beste for alle, ikke bare de kjendisrike.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon

Cold Fusion