Gå til hovedinnhold

Trygdefotball

Sponsorene til Tromsø I.L. har gått sammen for å holde ikke-sponsorer ute fra markedet i Tromsø og deromkring. Det står her
Fotballsesongen har kommet dit at de aller fleste spillerne har oppfylt kontrakten sin. Laget holder seg i divisjonen. Livet er komfortabelt med flau innsats og blikket rettet mot sydenopphold, fotballfaglig selvsagt.
Eliteserien er ikke en divisjon for elitespillere. Om vi er milde og gilde er det ett lag som skiller seg ut og gjør at medaljekandidatene er et nivå under. Deretter er det midten av tabellen som igjen er over bunnlagene. Å kalle en del av norsk seriefotball for elite, er mer enn reklame. Det er kanskje på tide å kalle en spade for en spade: Statsligaen. Kommune og stat er fotballens største sponsorer. 

Coop betaler halvparten av billetten til Eliteserien om jeg bare orker å gå til stadion og høre reklame.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Intelligent Opprør

Politiske opprør kommer av intelligensen, informasjonen vår, om at mange har det dårlig. Uintelligent styring av bedrift og nasjon gir intelligent opprør.
Kirken er utvalgt, ikke av Gud men av keiser Konstantin for 1700 år siden. Kirken er nå valgt bort og må gjøre de gode gjerningene. Det er politikk. Kirken må ikke skremmes til taushet av de samme politikerne som skremte Arbeiderpartiet til taushet.

Augvalds hellige ku

Det grunnleggende gode med Haugalandet er landskapet. Resten må vi arbeide for. Hogaland er urnavnet vårt. Fruktbart landskap som gir beite for dyrebare kyr. Kanskje det var innvandrende germanske stammer som gav landskapet navn. For å holde kyr, leve og la leve. En livsform som ble samlet til ett rike. Norgesveldet Håkonar Håkonsons.

I Rosa Blomster

Sylvi Listhaugs promobilder viser henne i blomsterseng og med rosa leppestift mot rosa bakgrunn. Dersom hun søker politisk selvmord finnes der presedens. Shakespeares Ophelia i Hamlet henger i Tate Britain og bildet er på Wikipediasiden om Ophelia (painting).

Billedspråket inneholder Listhaugs kristne kors, et lite arvet symbolsmykke for å overbevise de ultra-kristne Krf’erne om at hun er den hjemvendte lederen deres. Man kan spørre seg hvorfor der er så mye hat på facebook og andre steder. Det arketypiske hatet i moderne Norge er Herrefolket mot Slavene, Rikfolk mot fattige, Borgere i Allianse med Bønder mot Arbeiderne i industri, og landbruk mm. Ingen liker en slave som gjør seg fri av seg selv, en opprører, en frihetskjemper. Drapene 22. Juli 2011 var politiske handlinger. Ap blir nektet å kjempe for livet, for noen øyner enda en utryddelse, den fulle utradering av Ap fra makten. Krf er i ferd med sin største Judashandling ved å støtte Høyre, Krf og Venstre i forsvaret av Listhaug…