Gå til hovedinnhold

Tungetale er en Ærlig Sak

Regjeringen har fått banehogg. I går feiret de uten å merke noe til det. I dag truer de Krf til å stemme mot sin overbevisning.
Tungetale er en ærligere sak enn det Hareide sa i partiledersamlingen i Stortinget etter valget. Han er  det svekkede Høyres banesår. 
Denne regjeringen kommer ikke til å bli sittende like lenge som Willochs regjering gjorde.
Hareide blir byttet ut ved første landsmøte i Krf.
Venstre bør legge om driften for å berge arbeidsplassene i organisasjonen. De kan omformes til forlag, reklamebyrå, reisearrangør eller lignende. Ett sted må de klamre seg fast. Kanskje de skulle inngå samarbeid med Humanetisk Forbund?
Solberg og Jensen hadde Janushoder. Da de så bort på Krf og Venstre smilte de moderlig. Da de så bort på Ap, Sp, SV, MDG og Rødt kom hånfliren. De to produserer motvilje. 
Listhaug ble holdt borte fra valgsendingen og erstattet med teatralske bodyguards rundt Siv Jensen. 

Dersom vi løfter sperregrensen til f.eks fem prosent hadde den blitt effektiv ved dette valget. Vi ville ha mistet MDG, V og Krf. Hvem skal sette frem forslaget?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Augvalds hellige ku

Det grunnleggende gode med Haugalandet er landskapet. Resten må vi arbeide for. Hogaland er urnavnet vårt. Fruktbart landskap som gir beite for dyrebare kyr. Kanskje det var innvandrende germanske stammer som gav landskapet navn. For å holde kyr, leve og la leve. En livsform som ble samlet til ett rike. Norgesveldet Håkonar Håkonsons.

Karmøy FK

I kommunesammenslåingens ånd og siden Haugesund fikk bestemme navnet på flyplassen "Haugesund Lufthavn Karmøy", kan FKH bytte navn til "Karmøy Fotballklubb Haugesund".
NFF won't mind, FIFA won't mind, Sponsors won't mind. Let's do it!
Flyplass på Karmøy, Stadion i Haugesund. Billig.