Gå til hovedinnhold

Finansministerens Tale

Frp sier: "Vi skal fjerne formueskatten". Dette er ment å tale til de som var imot bompengefinansiering og har forlatt Frp i skuffelse; for å bringe dem inn i flokken igjen. Formueskatten er ikke et problem for folk i Norge. Den er et irritasjonsobjekt for noen få rike der få prosent betyr mye penger. Formueskatten er ikke et angrep på hjemmene våre, boligene våre. Formuer som lures unna er ikke skattbare. Hvorfor vil ikke finansministeren ta unnalurerne?
Det var finansministerens tale for valget. Hun som sitter med regnskapet og balansen. Ikke rart avgiftene er ute av kontroll. Dette er hjelp til Høyre. Det koster noen prinsipper.

For å få den faglige balansen i regnskapet må pengene taes inn med nye avgifter. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Augvalds hellige ku

Det grunnleggende gode med Haugalandet er landskapet. Resten må vi arbeide for. Hogaland er urnavnet vårt. Fruktbart landskap som gir beite for dyrebare kyr. Kanskje det var innvandrende germanske stammer som gav landskapet navn. For å holde kyr, leve og la leve. En livsform som ble samlet til ett rike. Norgesveldet Håkonar Håkonsons.

Karmøy FK

I kommunesammenslåingens ånd og siden Haugesund fikk bestemme navnet på flyplassen "Haugesund Lufthavn Karmøy", kan FKH bytte navn til "Karmøy Fotballklubb Haugesund".
NFF won't mind, FIFA won't mind, Sponsors won't mind. Let's do it!
Flyplass på Karmøy, Stadion i Haugesund. Billig.