Terrahodene

Haugesund kommune snuste på å finansiere fotballmåkene med 1 milliard stadionkroner. Derfor var aksjegambling aktuelt for de folkevalgte som ikke fortalte velgerne før det var for sent.
Glørne til denne iveren tentes på åttitallet da skolekontoret startet et initiativ som endte med go-kartbanen på Årabrot. Fotballfolket fikk nyss i planene og skrek opp om forskjellsbehandling. Der var ingen forskjellsbehandling. Banen var fullfinansiert uten fotballmidler. Klagesangene og uthenging av gründerne ble drevet av Haugesunds Avis som må gå i arkivene for å finne igjen skammen.
Etter at go-kart banen var ferdig har ikke skolen hatt midler til å satse på go-kartkjøring som ungdomsaktivitet. Terrenget rund ble en tid brukt til trial ferdighetskjøring med liten motorsykkel og moped. Hva som skjer der nå er ukjent. Det jeg vet er at kommunen har brukt så mye midler på fotball at de ikke vil fortelle om det. Toppen så vi da planene for et nytt fotballstadion nådde en milliard i fantasien. Dette beløpet kunne bare finansieres med fantasipenger, som i Terragambling.

Nå kan Haugesund kommune flytte fotballpenger til Årabrot gokart og trial område. Her har og får kommunen et anlegg for å flytte syklistene fra den farlige landeveien til et unikt treningsfelt ingen andre har. Cruiseturistene kommer til å like en avveksling de vil huske.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon