Gå til hovedinnhold

Senterblokk

Høyre og Arbeiderpartiet kan gå sammen om å regjere Norge. De har vist at de er sosialdemokrater som kjekler som et grettent par om samme sak. Høyre vil gi bort penger til de som har og Ap vil dele mer jevnt. Det høres kjent ut. Hvor skal da opposisjonen komme fra?
Den kan ikke komme fra Venstre, Krf eller MDG. De partiene er jo allerede under paraplyen og eksisterer kun av egeninteresse. SV og Frp, kan ikke de slå seg sammen til én opposisjon? Forskjellene deres er små. Begge trenger sosialdemokratiet for å eksistere.

Er Senterpartiet unike, eller kan de bli det?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Augvalds hellige ku

Det grunnleggende gode med Haugalandet er landskapet. Resten må vi arbeide for. Hogaland er urnavnet vårt. Fruktbart landskap som gir beite for dyrebare kyr. Kanskje det var innvandrende germanske stammer som gav landskapet navn. For å holde kyr, leve og la leve. En livsform som ble samlet til ett rike. Norgesveldet Håkonar Håkonsons.

Karmøy FK

I kommunesammenslåingens ånd og siden Haugesund fikk bestemme navnet på flyplassen "Haugesund Lufthavn Karmøy", kan FKH bytte navn til "Karmøy Fotballklubb Haugesund".
NFF won't mind, FIFA won't mind, Sponsors won't mind. Let's do it!
Flyplass på Karmøy, Stadion i Haugesund. Billig.