Skatterett

Hvorfor betale miljøavgift til staten når de rike får disse pengene gjennom skattelette? Virke vil også ha inn miljøavgift. Pengene kommer godt med til omdømmebygging. Derfor må kundene betale for plastposene. Virke ser avgiften som en inntekt. Virke er et arbeid for å kontrollere og utvide Høyres velgergrunnlag, ved hjelp av plastposer. Slå den!
Utviklingsmidler blir borte. De går til de rike. Betalt skatt går til de rike som skattelette. Har Trump og Republikanerne GOP lært av Norge?
Verden trenger intelligente løsninger. Ikke oppfinnelser, men forandring til det bedre. Hva er da meningen med personlig skattelette til de rike?
Virke pynter seg med plastposer, etisk handel og Miljøfyrtårn. Stålstrukturen, de ideologiske rammene er der likevel som før. De ansatte og kundene skal betale for omdømmet, ikke Virke. De er en gammeldags modell i en verden som ser på overskudd og regnskap med nye, konstruktive øyne. Privat luksus henger tett sammen med uintelligente løsninger.

Virke er Høyres og Frp’s fagforening for ansatte. De har forhandlet med sine egne og kommet til at ansatte skal betale for plastposeforsøplingsproblematikken. Ikke produsentene som tjener penger på plastposeforsøplingsproblematikken.

Ours is all old money. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon