Oljenett


Biler skal stanses ved forbud, men krigsmaskiner holdes i gang i høy beredskap. Oljen er smøremidlet i alt ondt, i all bevegelse fra den første hjultiden av.

Krigene er i gang over tilgang på olje. Territorier er ikke bestridt, bare leveranser er bestridt.

Om alle biler ble oljefrie, fri for drivstoff og smøring, så ville likevel krigene om oljen fortsette. Så lenge krigsmaskinene går på olje vil der være krig om oljen. Oljen er selvsmørende. Krigene er evige.

Miljøvennlige kriger finnes som kjent ikke. Batteridrevne båter  og fly er på vei, lastebilene og jeepene er her. Batterikrigene vil overta og krigene flytte dit batterikraften hentes og der de settes sammen og dit elkraft produseres. Strømbrytere vil bli det store nye militærmålet for hackerindustrien siden bombing av hver node i vindmøllenettet vil være kostbart, kreve mye olje.


Krigen om oljen må kjempes med olje, ikke sant?

Vindkraft er nettverkspredning av strøm. Om en node blir sprengt vil resten bestå, som planen bak internett, ARPANET og motorveisystemene.

Hackerferdigheter kreves for å holde internett i gang, (oss), eller overta internett, (dem).

Andre Verdenskrig handlet bl. a. om å bryte ned nettverk som veier, jernbane og skipstrafikk i tillegg til terrorbombing.

Hvor mange land fører an, og hvem dilter etter? Ω

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon

Cold Fusion