Privatisér Fotballen!

Fotballklubber med ansatte spillere er ikke amatørklubber på dugnad lenger. Eliteklubbene eksisterer ikke for familier og barn. De er firma med over 30 ansatte og budsjetter rundt 100 millioner kroner. 
Der er ingen grunn til at stat, kommuner og boligbyggelag skal være profesjonell fotballs viktigste inntekt og formue. Private firma sponser med små beløp. Det minner om gammel klubbvirksomhet. Sponsing skjer ofte gjennom kommunalt eide kraftlag, og fotballfirmaenes produksjonslokale, stadion, er for det meste eid av kommunene. Mange firma kunne tenkt seg slike gode forhold å arbeide under.
Der er ingen hjelpetrengende innen norsk profesjonell fotball og kommunene har gjort et stort arbeid med mange treningsfelt for amatørene.
Fotball er ikke kommunal omsorg for de som trenger hjelp. Kommunen kan bruke pengene til å sponse sykepleierstillinger fordi fotball er lykkespill med få vinnere og lav nytteverdi.

Kommunene har ikke behov for å kontrollere massene. Snittallet på FKH-kamp er 3 % av Haugalandet. Fotball er ikke offentlig resept på “opium for folket”. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon

Cold Fusion