Gå til hovedinnhold

FKH er motstander av lønnstak.

Overskriften her er fra Haugesunds Avis sin nettside.
Det er ikke rart at Eliteseriens Fotballklubben Haugesund er motstander av å spare utgifter. De er i stor grad finansiert av Haugesund Kommune. De har også startet en prosess overfor Stortinget for å få utbetalt pressestøtte til gratisavisene sine, Haugalandnytt og Karmøynytt. Det er ikke bare FIFA, Norsk Fotballforbunds overorgan som trenger økonomisk ettersyn.
På FKH's egen nettside, på deres aviser Haugalandnytts eller Karmøynytts nettsider er der ingen artikler som tar opp lønnstak i FKH.
Alt dette på grunnlag av en overskrift som er skapt for å vise en holdning. Artikkelen i Haugesunds Avis er bak et abonnement. HA mener at man må betale for abonnement dersom en artikkel skulle være interessant. Lurer på om artikkelen er mer interessant enn dette blogginlegget. Jeg gleder meg til man kan betale per artikkel slik man kan kjøpe enkeltsanger fra album.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…