Terrakommunen Haugesund mars 2014

Avgjørelsen i amerikansk rettsvesen utelukker erstatning til kommunen fordi den ikke har forutsetninger for denne type spekulasjoner og; kommuner har ikke lov å drive denne form for usikker investering. Argumentasjonssirkelen er sluttet. Der er ingen argumentasjon ut av den ringen. Terrainitiativet var ulovlig. Noen solgte Terraillusjonen hardere enn andre. Alle bystyrerepresentantene frikjente seg selv. De som ikke ble gjenvalgt ble sparket oppover til fylkesstyret og Stortinget.

Nedskjæringene er vond lesing. Pengene tas bort fra nærkontakt med mennesker. De som har minst får minst. De som fortsatt får og får er fotballen. Nytt stadion med medielokaler for mer fotballvideo. Haugesund deleier Haugaland Kraft AS som gir penger til Haugesunds Avis sin nysatsing  på lokal TV der fotball utgjør minimum 30 prosent av produksjonen.


Nå er tiden for å skrive ut nyvalg til Haugesund By's styre og stell.

Kommentarer

  1. Jammen, stakkar ordføraren som måtte reisa te London på kymmunen si rekning i to år i rettsakene ittepå. der gjekk nok ein nye tarra tapt igjen. E det bare bilførerar så har personligt ansvar?

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon

Cold Fusion