Gå til hovedinnhold

Morstapet

Jeg er tilbake fra en begravelse av en mor som tok sitt eget liv. Det var sykdom, men ikke en sykdom som kom av sykdom.

Den som gav tablettene mente å kurere for noen tanker gitt i konsultasjon, en desperasjon hos en mor. Virkningen var klargjort i pakkevedlegget. Stor risiko for selvmord.

Nå er hun gravlagt og virkningen av tabletten var to foreldre, to små døtre og en mann; alle med bivirkningene som beskrevet på pakkevedlegget. Etterlatte.

Produsent og langer tar disse opprivende resultatene med stor ro. Det var verdt sjansen å påføre barna morstapet.

Kommentarer

  1. Det er faktisk andre gang vi er i en lykkepillebegravelse.
    When will they ever learn?
    Er pilleprodusent og lege uten ansvar siden bivirkningene er skrevet med liten skrift på pakkevedlegg?
    Informasjonsplikt overholdt, oppfølgingsplikt ikke vedtatt.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…