Gå til hovedinnhold

Sosiale baller

Dengang Vard brukte to sesonger på å rykke ned tre divisjoner ville jeg ikke gå på fotballkamp i Haugesund før spillerne tok spillet alvorlig.
Det norske fotballandslaget skal være like bra som det skotske. Likevel kommer en spiller fra skottenes lederlag og sier at han på to måneder har hevet seg flere hakk sammenlignet med en FKH trening.
Keeper Jarstein sier at elitespillere ikke orker mer og vil heller spille i en lavere divisjon. Selvsagt på den gode gamle kontrakten.
Inn i dette kvalitetssvake systemet sender investorer penger og reflekterer dermed sin egen seriøsitet.
Fotball er blitt et dekke for et sosialt liv ingen vil avdekke.
Også penger kan gi følelsen av varme i kulde.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Borgermester bak søyler og gardiner

Sammenslåing av kommuner krever nytt rådhus. Et spennende amfi nær T-forbindelsen der alle er velkomne og alle politiske møter er nettkringkastet av kommunen selv.Haugesunds eksisterende rådhus kan rives slik dets inspirasjonsbygg, Festiviteten, ble tatt ut av tiden. Rådhuset kan også bli et billedgalleri for modernismen, husets egen epoke. Som formspråk for moderne demokrati fungerer det ikke.

Tomatfjes

Hvorfor dra ut på landet for å ilegge bøndene avgift når det er Oslo som er miljøproblemet?
Hvordan gikk det med denne miljøbobla?
Miljøkrisen vår er global. Tomatdyrking har sitt kraftbehov om tomatene produseres i Norge eller i Nederland eller Spania. Miljøpartiene Frp, Høyre og Venstre ser det ikke slik. De lar import av tomater foregå uten miljøavgift. De har ikke mandat innen EU slik at de kan øke avgiftene i Nederland og Spania. Det de kan gjøre er å kompensere norsk toamtproduksjon for å gi like vilkår som EU, eller legge på importørene en miljøavgift da produksjon og miljøforurensing er global. Import er global forurensing og må miljøbeskattes for sin produksjons og transportforurensing.
Importørene slipper unna med forurensingen sin fordi de er nær politikerne, også kallt korridorpolitikk. Minkfarmene på heia ble skviset fra miljøkvisene i Oslo.
Tomatdyrkerne på naturgass må betale CO2-avgift mens tomatimportørene på dieselavgass slipper å betale for Tomatimporten som foregår…