Høyre I Bur Med Demonene Sine

Vi har sett den politiske frykten i statsminister Erna Solbergs øyne. Det er ikke frykt for kamp og motstand, men frykten ved ikke å kunne stole på sine selvvalgte partnere, den klassiske frykten over å ha blitt forrådt av frigangare man tok inn i buret for å temme med tukt og arbeid.
Høyre overtok et fiks ferdig sosialdemokrati fra Arbeiderpartiet. Nå må partiet se innover seg selv. De må ikke være så skremte at de tar kontakt med Cambridge Analytica, firmaet som har vært kjent som et dårlig partnervalg siden 2014/15. Først nå benekter Høyre forhåpningene de hadde til CA. Høyre har folk som følger med og skulle ha visst bedre. Partiet kunne også ha kontaktet det norske folket direkte, evt gjennom facebook der alle er likevel. Frykten for Fremskrittspartiet, barnet som biter, har sittet langt inne. Frp hindrer Høyre i å favne som Arbeiderpartiet gjorde. Det er på tide å lete etter nye partnere.

Politisk diskusjon og eksistensrettighet er demokrati. Å fordele statsmidlene til egne støttespillere og sponsorer er å være i politikken for å få skattepengene tilbake.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon