Forbildestrekk

Barn og ungdom må få slippe å ha forbilder i Det Høye. Milliardbutikkene Manchester United og Barcelona er ikke for barn. Det er heller ikke de stats og kommunalt finansierte Eliteserieklubbene i Norge.
Juniorspillere kjøpes inn fra utlandet for å utvikles i norske klubber. Dette er Høyrepolitikken igjen. Man importerer billigvarer og produksjon av norske spillere legges ned fordi import svarer seg for noen få interessenter. Stat og kommune er med og finansierer handelen. Norske bystyrer, kommunestyrer og styrer i statlige bedrifter må forstå hvordan de blir tappet for de pengene de trenger til å løse sine oppgaver.
Amatørfotball var en gang i tiden for de med mer enn nok penger. Profesjonell fotball var for de fattige. Nå er profesjonell fotball for dem som har mye mer enn nok penger.

Profesjonell fotball var for de som ikke hadde råd til å slutte jobben for å spille fotball. De fikk heller betalt av klubbene. Det var i inngangsbillettens tid, den gang den olympiske ånd var tilstede. Før stat og kommune betalte fantasiene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon