Ap Berøvet

Arbeiderbevegelsen skapte noe større enn seg selv, nemlig Sosialdemokratiet. Komponentene var ansatte, bedriftseiere og stat. Den gamle situasjonen med selvopptatte bedriftseiere og nedsettende holdninger til ansatte ble omgjort til en velfungerende produksjon. Bedriftseierne så seg tjent med en bedrift som vedlikeholdt seg selv ved arbeidernes politiske innsats. Høyre er i dag disse bedriftseiernes politiske arm. Nå som Høyre har overtatt sosialdemokratiet og kan fordele overskuddet blant sine egne velgere er der ikke lengre bruk for Arbeiderpartiet. Beriftseierne har sagt jatakk til tohundre års politisk arbeiderkamp fordi de tjener penger på ordnete forhold i produksjonen. Arbeiderne er sine egne forbrukere.
Ap, SV og R har et reelt problem. Ansatte stemmer med bedriftseierne for å sikre situasjon og fremtid, her og nå, pragmatisk og strategisk, hele pakken, fremtiden er i boks og vi er trygge med NATO mot EU.
Høyre er mot EU fordi der er for mange reguleringer og forpliktelser. Slik UK var mot EU, slik er Høyre mot EU.

Arbeiderpartiet skapte sosialdemokratiet men foreldreretten er tatt fra dem. Hva skal Ap produsere nå? Hva skal mennesket leve av om ikke av brød alene?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon