Gå til hovedinnhold

Trygdefotball

Sponsorene til Tromsø I.L. har gått sammen for å holde ikke-sponsorer ute fra markedet i Tromsø og deromkring. Det står her
Fotballsesongen har kommet dit at de aller fleste spillerne har oppfylt kontrakten sin. Laget holder seg i divisjonen. Livet er komfortabelt med flau innsats og blikket rettet mot sydenopphold, fotballfaglig selvsagt.
Eliteserien er ikke en divisjon for elitespillere. Om vi er milde og gilde er det ett lag som skiller seg ut og gjør at medaljekandidatene er et nivå under. Deretter er det midten av tabellen som igjen er over bunnlagene. Å kalle en del av norsk seriefotball for elite, er mer enn reklame. Det er kanskje på tide å kalle en spade for en spade: Statsligaen. Kommune og stat er fotballens største sponsorer. 

Coop betaler halvparten av billetten til Eliteserien om jeg bare orker å gå til stadion og høre reklame.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Kyss Meg, Judas!

Giskevarsler Line Oma sier at mannen hadde tungen i halsen på henne. Da har hun bevisbyrden. Hvor lang er tungen? Før jul oppfordret hun Giske til å trekke seg. Etter nyttår meldte hun seg som varsler. Det gikk ikke fram om at hun var en av de opprinnelige varslerne. Var det ett karrieretrekk før og ett etterpå da hun kom på det med den lange tunga? Tallknuser Frode Jacobsen, leder for Oslo Ap, forsterker varslet ved å si at det var sterk kost å høre Omas varsel, og at han fikk vondt i magen. Har han andre assosiasjoner enn gastroskopi? Folk rister bare på hodet av dette varslet fra den mest ambisiøse politikeren i Ap. Kvinnenettverket i Arbeiderpartiet er landsdekkende og ikke naturgeografisk lokalisert til Gamle Oslo. Det finnes muligens et undernettverk, et kyssenettverk i Oslo. Line Oma har som mål å bli statsminister. Giskesaken var en gyllen anledning til å melde seg på. Hun har et Giskemoment fra karrierens begynnelse til karrierens toppunkt. Nå kan hun bli den statsministeren…

Intelligent Opprør

Politiske opprør kommer av intelligensen, informasjonen vår, om at mange har det dårlig. Uintelligent styring av bedrift og nasjon gir intelligent opprør.
Kirken er utvalgt, ikke av Gud men av keiser Konstantin for 1700 år siden. Kirken er nå valgt bort og må gjøre de gode gjerningene. Det er politikk. Kirken må ikke skremmes til taushet av de samme politikerne som skremte Arbeiderpartiet til taushet.

Augvalds hellige ku

Det grunnleggende gode med Haugalandet er landskapet. Resten må vi arbeide for. Hogaland er urnavnet vårt. Fruktbart landskap som gir beite for dyrebare kyr. Kanskje det var innvandrende germanske stammer som gav landskapet navn. For å holde kyr, leve og la leve. En livsform som ble samlet til ett rike. Norgesveldet Håkonar Håkonsons.