Humanisme Virker Ikke

Uttrykt ved den amerikanske grunnloven, ved den franske grunnloven og ved FN's Menneskerettighetserkæring er Humanisme et forfeilet syn på mennesket. Vi har over 200 års erfaring for at Humanisme ikke kan hjelpe Mennesket til et bedre liv. Hvem skal bestemme hvem som skal få leve verdig? Blir det politikere i systemene våre eller foretaksomme oppfinnere og handelsfolk, meglerne, eller enkeltpersoner som handler til eget beste?
Mennesket er et flokkdyr og alle menneskeflokker har historie for å være overgripere av natur. Menn er de fysisk sterkeste i flokken og utøver denne makten til egen fordel. Mekanismer innad i flokken er til individets fordel eller et forsøk på å få gruppen til å overleve; i kamp eller på flukt.
Flokk kjemper mot flokk og flokk hjelper flokk mot andre flokker. Dette er menneskets mekanisme. Mennesket er ikke godt for hverken mennesket eller naturen. Det er Menneskeflokken mot Naturen.

Naturen innretter seg som den må for å overleve mennesket. Er mennesket årsak, eller prøver bare Menneskeflokken å overleve på sitt ubehjelpelige vis? Er vi humane? Det er fare for det!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon