MDG-krigen

Når Miljøpartiet De Grønne får gjennom viljen sin blir det Fred på Jord. Velg Fred  nå eller aldri.
Ingen kan erstatte plast med tradisjonelle materialer som skinn, kull og tre. De må finne opp nye materialer eller dra samfunnet tilbake til oljefeltenes tid. Mennesket har produsert olje siden historiens begynnelse. Frp mentaliteten vår førte til virkelighetsforstyrrelser. MDG må utvikle oljeindustrien vår, ikke med rasende og bekymrede ansiktsuttrykk, men med forståelsens klokskap.
Vikingskipene og repene de rigget med var innsatt med hvalrossolje. 
MDG er i posisjon til å løse opp problemene i Oslotrafikken. De gjør ingen ting for å snu og styre trafikken bort fra den overfylte kjernen. De lager et problem som de henter fra egen psyke. Løsningen er å straffe andre. Oljeproduksjonen har ikke skyld i Oslos problemer. Oslo har ikke klart overgangen fra 1800-tallet til 2000-tallet. Byen har hatt over hundre år på overgangen. Ønsket om å bli millionby har overskygget alt. Hovedstaden må utvikle harmoni til omlandet og Norge. Det er en forpliktelse de har fått.

Skattefritak på elektriske varebiler og tjenestebiler i sentrum vil påvirke opplevelse og byhelse. El-bil favorisering til private er å kjøpe valgstemmer. Gi dem en ny, fin og stor el-bil. SV sa dét.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon