En hard uke

Med personlige inntrykk i kø må jeg likevel kommentere TopGear siden sirkuset er på vei til Stavanger, Frp’s Sven Olsen i Haugesund, Aftenpostens kampanje for papirbruk og Sportsklubben Brann, men de skal få hvile fordi Bergensordføreren Trude Drevland har tatt seg helt ut igjen.
Ydmyke Jeremy Clarkson slår for maten, Sven Olsen er mot bompenger og kjører derfor MC for å slippe sitt eget gebyr. Sykkelen hans bruker tre til fire ganger så mye bensin som en moped, motorytelsen ville ha tilsvart tusen hestekrefter i Land Roveren min og siden MC’er aldri brukes til kompiskjøring eller nyttekjøring må vi gange spesifikasjonene med to, kanskje med fire. Jeg håper den gamle varaordføreren får mange gode stunder på to hjul, og gjerne på bakhjulet alene. Karmsund Avis sier at han "sparer miljøet for mye energi-forbruk”.
En skribent i Aftenposten har funnet ut at han og familien hans ble dumme den tiden de levde uten papiravis. Dersom klokskapen deres kommer på døren til bestemte tider er der ikke mye å bygge dette innlegget på.
Derimot har Bergensordføreren gått ut med tall og årsak. Hun får taler skrevet for millionbeløp. Det siste årsbeløpet var 800 000 kroner for intetsigende Høyresnakk. I beste konkurranseånd kan jeg ta jobben for 799 999 kroner. Om hun ikke biter på kan jeg overby med ett ord per tale. Hvorfor holder hun 400 taler i året? Der er bare så mye ideologi hun kan presse på fornuftige folk. Hun kan gjøre som SVs leder Lysbakken som forteller bibelvitser på landsmøtet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon