Sutremann

Ironman Haugesund manglet en halv million kroner de mente Haugesund Kommune burde gi dem som betaling for byreklame og hotellinntekter.
Ordfører Petter Steen jr. som var ansvarlig for Terrasaken og byens dårligste økonomi gav arrangørene løfter om at det skal ordne seg med kommunale midler.
I all sin ansvarlighet har han sagt nei til eldre, unge og fattige, narkomane og idealister. Han raserer sitt eget omdømme. Det var på topp hos hans egne før Terraskandalen. Haugesund Kommune må for all del unngå en formell avtale med Ironman, en organisasjon som krever mer enn kommunen kan gi. Jeg håper at formannskapet er voksne nok til å si nei til en avtale og til støtte. At fylkeskommunen sier nei til å bidra er en selvfølge. Bare noen med freidighet til ikke å ta ansvar kan finne på å utfordre fylket til å rydde opp i egne løfter. La Haugaland Vekst skaffe private midler. De er allerede innblandet i å skaffe kommunale midler til treningsfantomene. Hvorfor det?
Sutremenn og syter tar fra sosiale midler. Hva med litt rakryggethet når man først er lagd av jern?

Beste stedet for Ironman er Karmøy som har dimensjoner til arrangementet. Karmøy rundt, Karmøyheiene og svømming over Bøvågen til Skrattaskjær.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon