Karmøymannen

Jordmor Maria har bedt meg se til karmøybuen. Rådmann Sigurd Eikje har sagt at om han ikke snakket til TV Haugalands mikrofonhånd, så hadde han brukt et helt annet språk mot Fylkesmann Ragnhild Meltveit-Kleppa. Tilbakeholdt aggresjon eller feighet? Kan han ikke uttrykke seg godt nok i jobben han har må han gå. Dette er oppsigelsesgrunn.
Karmøys rådmann Eikje hadde sammen med en ingeniør sett på hvor de skulle gjøre av de eldre i kommunen. Det må ha vært en eldre-ingeniør, dette. en vater, en rettesnor for hva man gjør med eldre. Eldreboligene skulle legges bak Spannhelgelandsåsen. På andre siden av vannet sånn at ingen kunne se solnedgangen lenger. Et liv med dramatisk sol, hav, himmel og landskap skal avsluttes i skyggelandet bak det hellige fjellet. Det er dødsskyggens dal de tilbyr våre eldre.

Solnedgangen har symbolsk betydning, men er også en livsbejaende avslutning av dagen og av livet. Ikke “føkk” med det, ubetydelige rådmann! Du lever i en tid da generasjonene finner tilbake til alles beste.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon