Gå til hovedinnhold

Edda Medias forandring

HA koster 2500 året i abonnement. Redaktør Bård Borch Michalsen viser hundre år tilbake i tid og hevder at der ikke blir forandringer under A-Pressens nye regime. Deretter gjør han om innersidene til redaksjonens konfesjon:

Jordeiere og reaksjonære støttes, journalistbegrepet utvannes, historieskriving overlates lekfolket og stemningsmennesker får spaltene.

Abonnentene forandrer seg. Kvalitetsbevisste lesere forandrer mediebudsjettene sine. Verden har kommet til fingerspissene våre. Trivialiteter i nærområdene er uinteressante. Sosiale rankinger i papiravisen er uinteressante. Amatørskribenter er uinteressante. Selvopptatte journalister i magasinformat er uinteressante.

Forandring er interessant.

HA koster 2500 året i abonnement. På touch kan vi få tre abonnement for den prisen. Velg en verdensavis, en annen avis for et språk du vil holde ved like og en avis for et annet lokalsamfunn du er interessert i. Samme pris, mye større utbytte:

Guardian, Frankfurter Allgemeine, Stavanger Aftenblad.

New York Times, Jerusalem Post, Al Jazeera.

Le Monde, Morgunbladid, Jærbladet.

Sett sammen en kvalitetspakke du ønsker å betale for.

Forutsetninger forandres utenfra. Man må morfe med; forandre seg og være god for abonnentene.

Kommentarer

  1. Støtter forslaget. Aviser med fonter jeg kan lese og innhold jeg kan forholde meg til.P.S.Bokstavene i google sin spam test volder meg megen ergrelse.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

De Rikes Miljøkrav

Amerikansk bilindustri har måttet innrette seg mange ganger etter oppjusterte miljøkrav, spesielt fra staten California. Da det rant over for en av industrilederne sa en kollega til ham at han ikke måtte se så svart på det. Han måtte se på situasjonen som en opportunity. Med nye miljøkrav fikk de jo solgt enda flere biler! Selv lyddemperen var et miljøkrav!
De som aldri har måttet bidra i arbeidet for en renere trafikk er bank, forsikring og bil-importører. Staten har begått flere feil ved å gi avgiftlette til forskjellige biler, senest den rådyre energislukeren Tesla. Når en først skal hjelpe på en vanskelig situasjon med å gi avgiftslette må en involvere alle ledd i bilbruken vår. Eksemplet er å ta bort avgift på små biler, gi rentefrie lån, gi gratis tredjepartsforsikring, og fri hovedservice. Slik vil alle som tjener på bilsalg yte noe for å hjelpe på trafikksituasjonen. Høyres sosiademokrati er ikke en utopi. Der er bare så mange rike som ikke vil bidra.

Slik går det mot Korrupsjon

Norsk klimaminister Vidar Helgesen besøker Teslafabrikken i USA.Unødige besøk er smøring. Tesla har fått avgiftsfritak for energislukende raske og store biler. Hva mer kan Norge bidra med? Det eneste en kan lære av fritaket er sine egne feil.
Norge lærer ikke av Tesla. Tesla lærer av Norge at de kan få ferdig innebygd importfritak og halvert salgspris ift konkurrentene. Klart de er interessert i oss som kjøper energislukere: Vi er jo på verdenstoppen i forbruk. Høyre sier det selv, per capita.

Cold Fusion

En fusjonering av MDG og Frp går lett uten høy temperatur. Som eksempel på den vellykkede fusjoneringen har vi Tesla's modell S. Bilen er kjøpt av Frp-menn som jubler over avgiftfritaket. De har alltid ønsket seg en bil som gjør 200 km/t og innebærer den amerikanske drømmen. Bilen er stor, tung og brei. Den kommuniserer. MDG ønsker avgiftsfritak for el-biler. Da får de eksosfritt sentrum og alle er fornøyde. MDGs støttespillere liker det økte salget av dyre biler som avgiftsfritaket medfører.
MDG har alt å tjene på neste fusjon. Da kan de ta Frps plass i regjeringen, men da må det høyere temperaturer til.